Wij zijn niet alleen dé one-stop-shop als het gaat om reguliere print- en druktechnieken, maar hebben ons ook gespecialiseerd in 3D printen. Een relatief nieuwe techniek waarbij een object in elk gewenst formaat of vorm geprint kan worden. Dit wordt middels een 3D-printer gedaan. Daarnaast is er een breed scala aan materialen en kleuren beschikbaar. VivePrint heeft dan ook verschillende mogelijkheden beschikbaar, welke wij je op deze pagina graag toelichten.

Printen van je eigen 3D ontwerp

Wij kunnen een 3D ontwerp voor je maken, maar je kunt ook een ontwerp naar ons sturen. Vervolgens doen wij de rest! Of het nu om plastic, rubber of ander materiaal gaat, wij printen het ontwerp en sturen het vervolgens naar je op. Om een eigen ontwerp aan te leveren, heb je geen kennis van 3D printen nodig. Onze ontwerpers checken je design op fouten en kunnen waar nodig opmerkingen plaatsen. Je kunt deze wijzigingen zelf doorvoeren, maar dit kunnen wij natuurlijk ook voor je uit handen nemen. Vervolgens gaan we aan de slag om je ontwerp vorm te geven en te printen.

Maken van een 3D ontwerp en deze vervolgens printen

Onze professionele ontwerpers gaan graag het gesprek met je aan om tot een mooi ontwerp te komen. Deze werken zij aan de hand van jouw wensen en behoeften uit, zodat je altijd een ontwerp hebt waar niet alleen jij, maar ook wij 100% achter staan. Natuurlijk laten wij dit ontwerp ook voor het printen nog aan je zien. Ook voor dit ontwerp geldt dat het niet uitmaakt of je slechts een object wil printen, of juist honderd. Er zullen geen extra kosten worden gerekend.

Een 3D Print dupliceren door middel van giettechnieken.

Heb je een 3D- print waar je graag meer replica’s van wil? Dan kunnen wij je 3D- print dupliceren door middel van giettechnieken. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

3D Printen

Voordelen van 3D-printen bij VivePrint

  • Er is geen minimum bestelhoeveelheid. Het maakt niet uit of u slechts één of honderd stuks wil, wij printen al vanaf 1 stuk zonder dat wij hier verdere kosten voor rekenen.
  • Altijd hulp van professionals
  • De scherpste prijzen
  • Groot aanbod aan materialen en kleuren

Ons 3D Print portfolio