Advies & Ontwerp

Home / Advies & Ontwerp

Advies & Ontwerp

Bij VivePrint hebben we geregeld klanten die ‘iets’ in hun hoofd hebben. Een ontwerp voor een logo of drukwerk, of geschenkideeën. Om tot een goed eindresultaat te komen, vinden wij bij VivePrint een passend advies ontzettend belangrijk. Samen met jou gaan we na wat het doel is van jouw drukwerk en welke uitstraling dat moet hebben. Want een flyer voor beursbezoekers heeft een andere uitstraling nodig dan een relatiegeschenk dat je persoonlijk aan je klant geeft. VivePrint zoekt met je mee naar de oplossing die het beste past.

Extra controle op details

Ook dtp’ers en grafisch vormgevers weten VivePrint te vinden. Wij leveren die extra controle, zowel op het oog als met een technische controle. Zijn de kleuren goed? Staat het lettertype goed? Kloppen de paginanummers? Zijn er afloop- en snijtekens? Wat is de inktwaarde van de foto’s? Details zijn zo belangrijk, vinden we bij VivePrint. Wij zijn dus graag dat paar extra ogen voor onze klant. 

Ontwerp

Sommige van onze klanten willen hun ontwerp ‘gewoon’ laten drukken. Wij checken je ontwerp nog eens zorgvuldig of alles (technisch) klopt. Zijn er wijzigingen nodig? Dan kunnen we die ook in overleg met jou. 

Maar ook met een schets of zelfs met alleen een idee kunnen wij uit de voeten. Samen met jou werken we het idee uit tot een concreet grafisch ontwerp. Zo heb je altijd een ontwerp waar je helemaal tevreden mee bent. En als je wil, regelen we meteen het drukwerk voor je. Wel zo makkelijk!

VivePrint helpt je met

  • Een ontwerp maken op basis van jouw ideeën
  • Een nieuw ontwerp ontwikkelen aan de hand van een huisstijlhandboek
  • Een bestaand ontwerp aanpassen

Inhouse design

Mooi drukwerk begint met een goed ontwerp. VivePrint heeft samen met ViveleDon een eigen inhouse design team. Onze ontwerpers en grafisch vormgevers werken jouw ideeën gedetailleerd uit. Dat kan een schets zijn voor een award, maar net zo goed een visitekaartje of banner. Mede door hun kennis en kunde heb jij straks een perfect bedrukt product in handen.