Advies

Om tot een goed eindresultaat te komen, vinden wij een passend advies ontzettend belangrijk.
Zo weten we precies wat de klant wil en kunnen we samen naar het beste resultaat streven.
In een gesprek wordt vaak duidelijk wat het doel van een product is en waar het voor gebruikt gaat worden.
Hierdoor komt er meer dan eens een advies om een ander product te maken omdat dit beter aansluit bij het doel. Natuurlijk doen we dit alleen in overleg met de klant en zullen zijn wensen altijd gerespecteerd worden.

Doordat ons team al jaren in deze sector meegaat, kunnen wij je op verschillende vlakken een passend advies geven. Zo kunnen wij het hele proces stapsgewijs met je doorlopen en je bij elke stap adviseren. Je kunt hierbij aan de volgende aspecten denken:

  1. Productgebruik
  2. Papiersoorten en materialen
  3. Bedrukkingsmogelijkheden
  4. Drukken, printen of plotten
  5. Standaard bestandscontrole
Wij helpen u graag met de keuze van het juiste materiaal.

Ontwerp

Om je volledig te kunnen ontzorgen kunnen we naast onze adviezen ook een ontwerp voor je maken. Dit kan op veel verschillende manieren uitgevoerd worden en we hebben daarom de meest voorkomende op een rijtje gezet:

  1. We kunnen op basis van jouw ideeën een ontwerp maken
  2. Aan de hand van een huisstijlhandboek een nieuw ontwerp ontwikkelen
  3. Een bestaand ontwerp aanpassen

Wij kunnen in overleg met jou een bestand ontwerpen, maar het is natuurlijk ook mogelijk om zelf een ontwerp of bestand bij ons aan te leveren. Het komt namelijk regelmatig voor dat je zelf al een document hebt en dat gewoon wil laten drukken. Wij controleren dit bestand vervolgens en als we daarbij problemen tegenkomen waardoor we de kwaliteit niet kunnen garanderen, geven we vrijblijvend advies hoe je dit het best kunt oplossen.
Wij kunnen dit natuurlijk ook voor je uit handen nemen. Als er alleen wat kleine wijzigingen gedaan moeten worden, doen we dit uiteraard gratis.  Als de wijzigingen wat ingewikkelder zijn, doen we tegen zeer scherpe tarieven.  Zo heb je altijd een ontwerp waar je helemaal tevreden mee bent en weten wij zeker dat we alleen het beste van het beste aan je leveren.