Bedruk je eigen product

Home / Bedruk je eigen product

Bedruk je eigen product

Relatiegeschenken met logo, promotieartikelen of ander drukwerk. VivePrint bedrukt alles wat bedrukt kan worden!

Promotieartikelen zijn onmisbaar bij het promoten van je bedrijf. Ben je voor je bedrijf op zoek naar promotionele items? Of heb je een speciaal ontwerp dat je op een specifiek product wilt laten drukken? Dan ben je bij VivePrint aan het goede adres . We hebben veel producten bij onze leveranciers. En wil je toch net wat anders? Dan doen we daar ons uiterste best voor. En dat doen we bij VivePrint ook als je zelf je producten inkoopt en daarop door ons een logo laat printen of drukken.

Kleine oplage

Van enkele stuks tot een grote oplage en alles wat daar tussenin zit is mogelijk. VivePrint denkt met je mee: in ontwerp én uitvoering. En hadden we al gezegd dat we snel kunnen leveren?

Kom eens kijken in onze showroom. Bel voor een afspraak. Contactpagina

Bedrukkingstechnieken

Wij maken gebruik van vele bedrukkings- en bewerkingsmethoden om zo allerlei producten van je logo, tekst of afbeeldingen te voorzien. Benieuwd naar de mogelijkheden? Op deze pagina lees je alles over het printen en drukken op een product.

TAMPONDRUK

Bij een tampondruk wordt een afbeelding of logo in een vlakke plaat gegrift. Vervolgens worden de verdiepingen gevuld met inkt en wordt er een gladde, elastische stempel van siliconen overheen gerold. Dit wordt ook wel een tampon genoemd en deze zorgt ervoor dat de inkt overgebracht wordt op het te bedrukken product. Deze techniek wordt vooral gebruikt bij bolle en holle vlakken.

DIGITAAL DRUKKEN

Wanneer je voor digitaal drukken kiest, wordt de inkt direct op het product geprint. Een groot voordeel van deze techniek is het dat het bij kleine oplagen relatief goedkoop is en er zuinig met inkt wordt omgegaan. Deze techniek kan voor allerlei producten gebruikt worden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op.

BLINDDRUK (EMBOSSED PRINTING)

Wil je een afbeelding als reliëf in een product laten drukken? Dan wordt blinddruk (ook wel embossed printing) gebruikt. De afbeelding wordt met een tang of stempel in het materiaal geperst, waardoor er geen inkt aan te pas komt. Deze techniek wordt vooral toegepast op papier, dun metaal, plastic en leer.

Borduren

Het maken van decoraties met naald en garen staat voor vele beter bekend als borduren. Dit is een kunst dat al sinds het gebruik van stoffen wordt toegepast. Wij borduren vooral emblemen en uitingen en brengen dit vervolgens aan op een stuk textiel of leer.

Lasergraveren

Lasergraveren wordt al vele jaren gebruikt bij het graveren van sieraden, maar is voor veel meer materialen in te zetten. Een laserstraal zorgt ervoor dat je ontwerp in het product wordt gegrift. Dit kan al met een hele kleine diameter waardoor je ook hele dunne lijnen aan kunt brengen.

Graveren

Het graveren van producten kan toegepast worden op materialen als metaal, hout, glas en diverse kunststoffen. Bij het graveren van een product wordt de gewenste vorm uit het materiaal gegrift, waardoor er een verdiepte afbeelding zichtbaar wordt. Deze kan vervolgens ingekleurd worden met gekleurde lak.

Doming

Ben je op zoek naar een 3D effect, maar vind je 3D printen te heftig? Dan kun je ook voor doming gaan. Deze techniek zorgt voor een enigszins driedimensionale uitstraling en kan op vlakke producten worden aangebracht. Daarnaast is doming krasbestendig, duurzaam en bestand tegen vocht.

Lasersnijden

Lasersnijden is een industriële bewerkingstechniek waarbij computergestuurd het proces in werking gaat. Het is een techniek waarbij er met een scherpe laserstraal een vorm uit een materiaal wordt gesneden. Dit gebeurt zeer nauwkeurig en is op vele materialen toepasbaar. 

Zeefdruk

Lasersnijden is een industriële bewerkingstechniek waarbij computergestuurd het proces in werking gaat. Het is een techniek waarbij er met een scherpe laserstraal een vorm uit een materiaal wordt gesneden. Dit gebeurt zeer nauwkeurig en is op vele materialen toepasbaar.