Over ons

Home / Over ons

Over ons

Mijn naam is Roy van den Houten. In 2017 ben ik -samen met ViveleDon- een samenwerking gestart: VivePrint. Door onze expertises samen te voegen, versterken wij elkaar. En dat geldt niet alleen voor ons als partners van VivePrint, maar ook voor de Medewerkers.

Naast drukken, printen en ontwerpen kunnen we zo veel mogelijkheden aanbieden om te laten bedrukken en zijn de lijntjes kort. Dat maakt de klantreis alleen maar completer. En leuker.

Mijn werk is elke dag een feestje! Ik hou van het organische proces, van het samen ontwerpen met de klant en het verder uitwerken van zijn ideeën. Dus samen een logo ontwerpen of een papiersoort voor een flyer… de klant verzint en samen maken we een mooi ontwerp. Ik krijg de beste ideeën als ik iets aan het maken ben. En daar worden mijn klanten dan weer blij van!

Ons team

Ons team bestaat uit specialisten die veel ervaring in hun vakgebied hebben. Wilt u kennis met ons maken? Neem dan contact met ons op!

Roy

Partner & Grafisch vormgever

Leon

Partner & Sales

Marcel

Sales

Sander

Concept Designer / Illustrator

Suzanne

Grafisch vormgever
Werkervaring

Zoals gezegd: VivePrint bestaat sinds 2017. In de jaren daarvoor heb ik heel veel kennis en ervaring opgedaan over de technische kant van het drukken in verschillende drukkerijen. Daarnaast heb ik als DTP’er veel getekend en ontworpen voor een ontwerpstudio en leerde ik de fijne kneepjes van de marketing en sales.

Die kennis zet ik in om klanten te adviseren, ideeën uit te werken, een ontwerp te maken of aan te passen en kwaliteitsdrukwerk te verzorgen voor een scherpe prijs.

Kwaliteit, service en snelheid voor een goede prijs

Het team bij VivePrint kan snel schakelen. Adviseren en ontwerpen in combinatie met onze vakkennis en de kennis van de markt maakt ons tot wie we zijn.

Bij VivePrint vind je geen webshop en drukken we niet ‘zomaar even’ een aangeleverd ontwerp. Onze specialiteit is het meedenken met de klant en ons oog voor detail. We stellen graag vragen zoals waarvoor het drukwerk bedoeld is. Een flyer op een beurs stelt tenslotte andere eisen dan drukwerk dat persoonlijk aan een klant wordt overhandigd! En dat met een goede prijs-kwaliteitsverhouding.